ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ SHOWROOM

 

Εντός (2) εργάσιμων ημερών μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το showroom του MINIMAL TWIST, που εδρεύει στην Περαία, οδός: Ιωνίας 7Α, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το showroom είναι ανοιχτό Δευτέρα με Παρασκευή 11:00 π.μ – 17:00 μ.μ

Μετά το πέρας των δύο ημερών, θα ακυρώνεται η παραγγελία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ετοιμάζονται οι παραγγελίες και φεύγουν από εμάς, Η παράδοση προς εσάς πραγματοποιείται σύμφωνα με τους χρόνους παράδοσης  της ACS.

Αφού πατήσετε «επιβεβαίωση αποστολής παραγγελίας-πληρωμής» θα εμφανίζεται στην οθόνη σας ενημέρωση από τις εταιρείες ταχυμεταφορών σε πόσες ημέρες θα παραδοθεί σε εσάς. Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο. Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών. Αφού πατήσετε «επιβεβαίωση αποστολής παραγγελίας-πληρωμής» θα εμφανίζεται στην οθόνη σας ενημέρωση από τις εταιρείες ταχυμεταφορών σε πόσες ημέρες θα παραδοθεί σε εσάς.

 

Εάν υπάρχουν ειδικές συνθήκες που θα προκαλέσουν καθυστέρηση θα ενημερωθείτε από την εταιρεία μας ή από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Εάν η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί ούτε έως τη δεύτερη ημερομηνία, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να μην την παραλάβετε. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ακολουθήσετε όποιον από τους δύο τρόπους διακανονισμού επιθυμείτε, όπως περιγράφονται παρακάτω για την περίπτωση υπαναχώρησής σας (παράγραφος 4.1.).

 

Προορισμός Αποστολής Χρόνος Παράδοσης Κόστος Αποστολής Κόστος Αντικαταβολής
Εντός Θεσσαλονίκης 1-3 Ημέρες 3 2,5 €
Εντός Περιφέρειας Θεσσαλονίκης 1-3 Ημέρες 3€ 2,5 €
Χερσαίοι Προορισμοί 1-4 Ημέρες 3€ 2,5 €
Νησιώτικοι Προορισμοί 1-4 Ημέρες 3€ 2,5 €
Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 Ημέρες 3€ 2,5 €